KARABÜK / MERKEZ - Yaşama Sevinci Özel Eğitim İlkokulu

Yaşama Sevinci Özel Eğitim İlkokulu

Adres
5000 EVLER CUMHURİYET MAH. 37. SK. YAŞAMA SEVINCI ÖZEL EĞITIM ORTAOKULU BLOK NO: 7/1 MERKEZ / KARABÜK
Vizyon
Okulumuzdaki kaliteyi yükseltmek için eğitim- öğretimde önder ve örnek olmak ”önce insan” anlayışından yola çıkarak hazırlanan güler yüzlü bir ortam ile mutlu yarınlar oluşturmak.
Misyon
Biz güzel ahlaklı, dürüst, geleceğe umutla bakan, yaşamayı ve insanları seven, sağlıklı iletişim kurabilen, sorumluluk alabilen, kendine güvenen, üretken, gelişmelere açık, kendisi ve toplumla barışık, teknolojik gelişmeleri takip eden, öğrenmeye meraklı, farklılıklara saygılı, Atatürk ilkeleri ve laik Cumhuriyete sahip çıkan bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :normal
08:50 / 14:10
Ulaşım
Karabük ve Safranbolu merkeze geç saatlere kadar sıkıntısız dolmuş bulunmaktadır. Ayrıca Karabük´ün birçok mahallesine halk otobüsü ile ulaşım imkanıda mevcuttur.
Öğrenci servisi bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Karabük merkeze bağlı 5000 Evler bölgesinde bulunmaktadır.Karabük-Safranbolu yolu üzerindeki bölge yoğun yerleşime sahiptir.Halen aktif konutlaşma bölgesi olup konut sıkıntısı yaşanmamaktadır.
Karabük kent merkezi ve Safranbolu ilçe merkezine 5 km.